مواد لازم نان برتزل (Bretzel)
- آب گرم (37 الی 43 درجه سانتیگراد) :2 پیمانه
- شکر :1 قاشق غذاخوری
- خمیر مایه :1 قاشق چایخوری
- آرد :5 الی 6 پیمانه
- نمک:1 قاشق غذاخوری
- روغن کانولا :2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین:2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :1 عدد بزرگ
طرز تهیه نان برتزل (Bretzel)
ابتدا دو پیمانه آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شده و به دمای حدود 37 تا 43 درجه برسد.
سپس از روی حرارت بردارید و یک قاشق شکر را داخل آن حل کنید، در ادامه خمیر مایه را افزوده و برای 10 دقیقه کنار بگذارید.
بعد از 10 دقیقه آرد را به تدریج به مخلوط بالا افزوده و با دور کند هم زن برقی خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدستی درست شود.
روی خمیر را بپوشانید و برای یک ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را به 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل توپ های یک اندازه در آورید .
حالا هر خمیر را به شکل رشته های بلند درآورده و همانند تصویر دو به دو به هم بپیچید و حالت دهید.
خمیرهای آماده شده را بپوشانید و برای یک ربع به آن ها استراحت دهید.
در این فاصله آب را بجوش آورده و جوش شیرین را اضافه نمایید و خمیرها را یکی یکی در آب جوشان بیاندازید و برای یک دقیقه بپزید.
در ادامه خمیرهای پخته شده را در سینی فری که از قبل چرب کرده اید بچینید و روی آن ها تخم مرغ بمالید و کمی نمک بپاشید.
سینی را برای12 تا 15 دقیقه در فری که با دمای 225 درجه سانتی گراد گرم شده قررا دهید تا نان ها پخته و برشته شوند.
نکات تکمیلی در مورد نان برتزل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان برتزل را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز