آموزش مرحله به مرحله “شیرینی اتریشی” خانگی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/ea7a1501-b6b2_.jpg

مواد لازم برای درست کردن شیرینی اتریشی :

  • آرد : 250 گرم
  • پودر قند : 80 گرم
  • زردة تخم مرغ : 4 عدد
  • مارگارین نرم شده : 200 گرم
  • اسانس وانیل (مایع) : 3 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل برای تزیین : 50 گرم
  • شکلات تخته ای آب شده : 50 گرم



21d82d50-2708_.jpg

طرز تهیه شیرینی اتریشی:

فر را با حرارت 135 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس مارگارین نرم شده را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

زرده تخم مرغ را با مایع وانیل مخلوط کنید و بعد به مخلوط مارگارین و پودر قند اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم یکدست شوند.

آرد را کم کم بر روی مایه الک کنید و مرتب هم بزنید تا آرد به خورد بقیه مواد برود.

بعد از اینکه خمیر نرم و یکدستی به وجود آمد آن را داخل قیفی که ماسوره کنگر دار یک سانتی متری دارد بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را با فاصله و به شکل انگشت های 6 سانتی در سینی بچینید .

سپس سینی را 20 دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدند آنها را با شکلات آب شده تزیین کنید.



d23f1383-6bdc_.jpg

نکات تکمیلی در مورد شیرینی اتریشی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی اتریشی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟
این مطلب مفید بود ؟10012