مواد لازم برای خوراک ماهی سالمون با کنجد
- فلفل قرمز :1/4 قاشق چای خوری
- نمک:نصف قاشق چای خوری
- روغن کنجد :1 قاشق چای خوری
- پوست پرتقال (رنده شده):2 قاشق چای خوری
- زنجبیل (خرد شده):2 قاشق چای خوری
- گشنیز (خرد شده):2.5 قاشق غذاخوری
- پیاز (پیاز قرمز حلقه شده):نصف فنجان
- فلفل دلمه ای ( فلفل دلمه ای قرمز خلال شده):نصف فنجان
- پرتقال :3 عدد
- ماهی سالمون (فیله 1.130 کیلوگرمی):1تکه
- سس سویا:2.5 قاشق غذاخوری
- آب پرتقال :1/3 فنجان
- سرکه سفید: 1/3 فنجان
- روغن گیاهی:به مقدار لازم
- کنجد (تست شده):1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با کنجد
ابتدا فیله ماهی سالمون را در مخلوطی از آب پرتقال ، سرکه و سویا سس بخوابانید. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید. نیم ساعت قبل از پخت ماهی را خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
بعد از این مدت سینی فر را با فویل پوشانده و روی آن را با مقداری روغن چرب کنید. ماهی را از مواد خارج کرده و داخل سینی بچینید
مقداری فلفل و نمک بپاشید و داخل فر با حرارت 230 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به مدت 20دقیقه بپزد.
در این فاصله سراغ درست کردن بقیه مواد بروید، پیاز را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید . فلفل دلمه ای قرمز را خلالی خرد کنید.گشنیز و زنجبیل را خرد کنید ، پرتقال را با پوست برش های حلقه ای نازک بزنید.
همه مواد بالا را داخل یک دیس پیرکس لبه دار بریزید ، سپس روغن کنجد، نمک و فلفل قرمز را افزوده و کنار بگذارید.
بعد از اینکه ماهی 20 دقیقه در فر پخت آن را بیرون آورده و روی مخلوط پرتقال و سبزیجات بچینید و کنجد تست شده و رنده پوست پرتقال را روی ماهی بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک ماهی سالمون با کنجد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خوراک ماهی سالمون با کنجد را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟