نکات مهمی که برای درست کردن “شیرینی مرنگ” باید رعایت کنید!

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/2123bd2d-cfa0_.jpg

مواد لازم شیرینی مرنگ

  • سفیده تخم مرغ  :1 پیمانه
  • پودر شکر:2 پیمانه
  • وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
  • آب لیمو:چند قطره
  • پودر هل در صورت تمایل :به دلخواه
  • رنگ خوراکی :به مقدار لازم



1d7dee84-7963_.jpg

پخت شیرینی مرنگ در خانه

طرز تهیه شیرینی مرنگ

تخم مرغ ها را از قبل از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسد، همزن و ظرفی که قرار است سفیده را در آن بزنید خوب تمیز کرده و خشک نمایید.

سفیده های تخم مرغ را از زرده جدا کرده و در کاسه ای بریزید سپس با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کرده و رنگ آن سفید شود.

در این مرحله پودر شکر را افزوده و مجددا هم بزنید تا سفیده تخم مرغ با پودر شکر ترکیب شده و حالت کشدار پیدا کند.

در این مرحله وانیل، هل و آب لیمو را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و با کمک لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا پف مواد از بین نرود.

اگر دوست دارید مرنگ های رنگی داشته باشید در این مرحله رنگ مورد نظرتان را اضافه کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید ،

مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره شکوفه مرنگ ها را با فاصله از هم داخل سینی بریزید. مرنگ ها را برای یک ربع تا 20 دقیقه با دمای 120 الی 130 درجه بپزید.

بعد از اینکه مرنگ ها پخت و آماده شد آن را از فر خارج کرده و برای تزیین ترافل های رنگی روی آن بپاشید.



4ccb3e59-da45_.jpg

شیرینی مرنگ بسیار خوشمزه 

نکات تکمیلی در مورد شیرینی مرنگ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی مرنگ را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟34137