آموزش درست کردن “خامه کاراملی” در خانه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/f2a7706e-61cf_.jpg

مواد لازم خامه کاراملی

  • خامهٔ غلیظ     2 پیمانه
  • آب     2 قاشق غذاخوری
  • نمک     کمی
  • شکر     ½ پیمانه 



c28ade7a-33c9_.jpg


طرز تهیه خامه کاراملی

درست کردن این کرم خوشمزه بسیار آسان بوده و کاربردهای زیادی دارد، میتوانید این کرم را به عنوان سس روی کیک ها سرو کنید و یا اینکه بعد از سرد شدن به عنوان دسر شکلاتی میل نمایید.

برای درست کردن آن ابتدا شکر و آب را داخل تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید  تا بجوشد.

شکر را خوب هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد ، زمانی که شکر غلیظ و کاراملی شد زیر شعله را خاموش کرده خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تابه را مجدد روی حرارت گذاشته و هم بزنید ، بعد از یک دقیقه نمک را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید.

تا کرم گرم است آن را روی کیک بریزید، اما اگر میخواهید از آن به عنوان دسر استفاده نمایید باید اجازه دهید خنک شود.

کرم را بعد از خنک شدن در ظرفهای پذیرایی بکشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.



7257f548-2cad_.jpg

نکات تکمیلی در مورد خامه کاراملی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
خامه کاراملی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .

پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟273