طرز تهیه “سیب زمینی شکم پر” با سس پیازچه بسیار ساده و خوش طعم

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/e41af57e-bd2a_.jpg

مواد لازم برای سیب زمینی شکم پر با سس پیازچه

  • پیازچه خرد شده :2 قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار یا گودا رنده شده:نصف پیمانه
  • پنیر خامه ای :2 قاشق غذاخوری
  • کره :2 قاشق غذاخوری
  • شیر:3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی :2 عدد بزرگ
  • نمک درشت و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم



56e29b7d-3c9d_.jpg

  سیب زمینی شکم پر با سس پیازچه

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با سس پیازچه

فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سیب زمینی ها را بشویید و بدون اینکه پوست آنها را بگیرید روی آنها را با چنگال سوراخ کنید و بر روی سینی فر قرار دهید.سپس به مدت یک ساعت و نیم در فر بگذارید تا بپزد و نرم شود.
بعد از پخته شدن سیب زمینی ها ، بگذارید تا 10 دقیقه بیرون از فر خنک شوند.
سیب‎زمینی ها، را در جهت طولی نصف کنید و داخل آنها را خالی کنید به طوری که یک پوسته نازک (به شکل کاسه) از آنها باقی بماند.
سیب زمینی هایی را که خالی کرده اید، به همراه شیر، کره، پنیر خامه ای و ¼ پیمانه پنیر رنده شدهٔ چدار یا گودا داخل کاسه ای بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در آخر یک قاشق پیازچه هم به مواد اضافه کنید.سپس مواد را داخل پوست سیب زمینی ها بریزید و ¼ پیمانه پنیر باقیمانده را روی آنها بپاشید.

حدود 15 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملاً گرم شوند.سیب زمینی ها را پس از بیرون آوردن از فر با پیازچه تزئین کنید.



c3e1b886-64e3_.jpg

 سیب زمینی شکم پر

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی شکم پر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
سیب زمینی شکم پر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟460