فوت و فن درست کردن “سس گوجه فرنگی” و زنجبیل

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/282cd599-0cc2_.jpg

مواد لازم سس گوجه فرنگی و زنجبیل:

  • روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده:1 عدد متوسط
  • سیر ریز شده:2 حبه
  • سرکه قرمز:نصف پیمانه
  • زنجفیل تازه، پوست گرفته و خرد شده:1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده:500 گرم
  • شکر قهوه ای:نصف پیمانه
  • کشمش طلایی:نصف پیمانه



67adadd6-c80c_.jpg

طرز تهیه سس گوجه فرنگی و زنجبیل:

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و در آن روغن بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز ، سیر و زنجفیل خرد شده را داخل روغن بریزید و حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت تفت دهید تا نرم شوند.

بعد از نرم شدن این مواد گوجه فرنگی ، کشمش ، شکر قهوه ای و سرکه را به آنها اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم به جوش بیایند.

بعد حرارت را کم میکنیم و هر چند دقیقه یکبار آن را هم میزنیم  تا سس غلیظ شود.

بعد از حدود 40 دقیقه سس را از روی حرارت بر میداریم و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر میریزیم. 



a860ce83-7f53_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟181