ابتدا بلغورها را برای 15 دقیقه در آب سرد بخیسانید و سپس آن را آبکش کرده و برای 15 دقیقه بگذارید آبش برود.
در این فاصله گوشت را چرخ کرده ، نعناع و جعفری را خرد کرده و پیاز را رنده کنید و همه مواد را در ظرف های جداگانه کنار بگذارید.
کاسه بزرگی بردارید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید و هم بزنید ، بلغور را هم بریزید و مخلوط نمایید.
نعناع ، گوشت چرخ شده ، بلغور و نیمی از جعفری خرد شده را هم افزوده و همه مواد را به خوبی هم بزنید و با دست ورز دهید.
به مقدار لازم از مواد را بردارید و به شکل توپ در آورید ، سپس آن را پهن کرده و به شکل همبرگر درآورید.
برگرها را در یک ظرف در دار قرار داده و برای نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفت شده و جا بیافتد.
تابه ای را روی حرارت قرار داده دو قاشق روغن زیتون بریزید و بعد از داغ شده برگرها را داخل آن خوب سرخ کنید.
در این فاصله گوجه ، 1 قاشق روغن زیتون ، فلفل سیاه ، تخمه آفتابگردان ، آبلیمو و باقی مانده جعفری ها را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید.
روی هر نان یک برگر لبنانی ، سالاد ، حمص و برگ های اسفناج را قرار داده و قسمت رویی نان را بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.