طرز تهیه “پوره ماهی” دودی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/dcc2e7a1-7e84_.jpg

مواد لازم برای (پاته) پوره ماهی دودی

  • ماهی دودی:400 گرم
  • نان تست :6 عدد
  • کرفس کامل :2 عدد
  • شاهی :2 دسته کوچک
  • پنیر خامه ای :200 گرم
  • لیمو ترش :3 عدد
  • برگ جعفری تازه :1 دسته کوچک
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم
  • روغن زیتون :به مقدار کافی


521a6453-4f11_.jpg

 پخت  پوره ماهی دودی

روش تهیه و دستورات برای آماده سازی پوره ماهی دودی

ابتدا ساقه و برگ کرفس ها را جدا کنید و ساقه های آن را ریز خرد کنید و از برگ هایش هنگام سرو استفاده کنید.

پوست ماهی دودی را از آن جدا کنید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.

بعد به آن پنیر خامه ای ، پوست لیمو ترش رنده شده ، آب یک لیموترش و مقداری برگ جعفری اضافه کنید.

و 20 دقیقه دیگر در غذاساز هم بزنید.

وقتی مواد به شکل یک پاته نرم تبدیل شد میتوانید به آن کمی فلفل هم اضافه کنید.

برگهای کرفس ، جعفری و شاهی را داخل یک ظرف بریزید و ساقه های خرد شده کرفس را هم به آن اضافه کنید.

روی سبزیجات آب یک عدد لیمو را به همراه مقدری روغن زیتون و فلفل و نمک بریزید تا عطر و طعم خوبی به سالاد بدهد.

یک تابه روی حرارت قرار دهید و تکه های نان را داخل تابه بگذارید و روی نان ها جسم سنگینی مثل یک ظرف دیگر و یا تابه ای کوچکتر از تابه ی قبلی قرار دهید تا نان ها حالت پرس بین دو ظرف پیدا کنند.بعد از یک دقیقه نان ها تست میشوند.

پوره ماهی را به همراه نان هایی که آماده شده و سالاد سبزیجات و نیز برش هایی از لیمو سرو کنید .

برای تست کردن نان ها میتوانید از دستگاه تستر هم استفاده کنید.



351e92d0-a5dc_.jpg

 پوره ماهی

نکات تکمیلی در مورد پوره ماهی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2دقیقه میباشد .
پوره ماهی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟100