ژل های وسط آلوورا را بیرون بیاورید و به صورت نگینی خرد کنید.
بعد به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید.
وقتی آلوورا را فریزر بیرون آوردید به همراه 200 گرم شکر داخل ظرفی ریخته و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار بگیرد و ترکیب شوند.
بعد این ترکیب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
سپس حرارت را پس از جوش آمدن کم کنید. در قابلمه را ببندید و بگذارید تا به مدت 35 الی 40 دقیقه با حرارت خیلی کم مربا بجوشد.
در این فاصله باقیمانده شکر را به همراه 700 گرم آب داخل ظرفی ریخته و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.بعد روی حرارت قرار دهید تا
و به نقطه جوش برسد.
دقت کنید زمان جوشیدن کف روی سطح آب را با قاشق بردارید تا شهد خوشرنگ تر و شفاف تر شود.
حرارت گاز را پس از به جوش آمدن شهد ،کم کنید و اجازه دهید تا یک ساعت دیگر هم همین طور بجوشد.
وقتی که شهد شکر کمی غلیظ شد آن را به مربای آلوورا و شکری را که در حال پخت است اضافه کنید و بگذارید یک ربع دیگر با حرارت ملایم بجوشد، در آخر آبلیمو را هم اضافه کنید.
مربای آماده شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شود. بعد داخل مربای خنک شده اسانس آلوورا و یا وانیل اضافه کنید.