مواد لازم برای کیک پنیر و شاتوت
- پنیر خامهای:750 گرم
- شکلات سفید:100 گرم
- خمیر:1 ورقه
- شکر دانه ریز:¾ پیمانه + ½ پیمانه
- شاتوت یا توت فرنگی :2/3 پیمانه
- تخم مرغ :3 عدد
- آب پرتقال تازه :2 قاشق غذاخوری+ ½پیمانه
- پوست پرتقال رنده شده :3 قاشق غذاخوری
کیک پنیر و شاتوت
طرز تهیه کیک پنیر و شاتوت
ابتدا خمیر را به اندازه قالبتان که بهتر است از نوع قالب های کمربندی باشد برش بزنید و سپس آن را کف قالب پهن کرده و با یک خلال دندان چند سوراخ روی خمیر ایجاد نمایید.
فر را با 180 درجه روشن کنید تا گرم شود سپس دمای آن را به 170 درجه کاهش داده و خمیر را برای 20 دقیقه بپزید .
در این میان 750 گرم خامه را با یک و نیم قاشق رنده پوست پرتقال و دو قاشق آب پرتقال مخلوط کرده و 3/4 پیمانه شکر بریزید و هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.
سپس سه عدد تخم مرغ را داخل مواد بشکنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شود.
در نهایت 100 گرم شکلات سفید را خرد کرده و به موادتان اضافه کنید و بعد از هم زدن داخل کراستی که پخته و خنک شده بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
در مرحله آخر توت فرنگی و یا شاتوت را روی مواد بریزید و خوب پخش کنید و برای 40 دقیقه دیگر در فر بپزید.
در این میان باقی مانده شکر و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده و یک چهارم پیمانه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شربت غلیظ شود.
در نهایت باقی مانده پوست پرتقال را بریزید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
شربت را روی چیز کیک بریزید در یخچال بگذارید تا کمی خنک شده و خودش را ببندد سپس سرو نمایید.
کیک پنیر و شاتوت
نکات تکمیلی در مورد کیک پنیر و شاتوت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک پنیر و شاتوت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی