طرز تهیه “سالاد اسفناج مکزیکی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/f4f70909-31cf_.jpg

مواد لازم برای سالاد اسفناج مکزیکی

  • روغن زیتون : 1 قاشق
  • اسفناج خرد شده : 1 کاسه
  • لوبیا قرمز پخته شده بدون آب :  1 لیوان
  • کنسرو ذرت : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
  • آووکادو خرد شده : 1 عدد
  • پودر سیر :به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • سس تند :به میزان لازم


aa3b1411-8a38_.jpg

طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی

برای درست کردن این سالاد خوشمزه و مقوی ، لوبیا را از قبل پخته و آماده کنید و حالا اسفناج ها را پاک کرده بشویید و خرد نمایید.

تابه ای را روی شعله گذاشته و اسفناج خرد شده را با روغن زیتون بپزید ، آواکادو را پوست گرفته و خرد نمایید.
فلفل دلمه ای را شسته از وسط برش بزنید دانه های آن را خارج کرده و خرد کنید و بعد از پخته شدن اسفناج آن را در ظرفی ریخته و آواکادو و فلفل دلمه ای خرد شده را روی آن بریزید ، در آخر لوبیا را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سس تند را به همراه ، پودر سیر ، نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج مکزیکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد اسفناج مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟123