یک غذای متفاوت و جذاب با مخلوط “نودل با تخم مرغ” و مارچوبه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/5246f695-a464_.jpg

مواد لازم برای نودل با تخم مرغ و مارچوبه

  • روغن زیتون :4 قاشق غذاخوری
  • سیر :5 حبه (خرد شده)
  • گوشت قرمز:85 گرم (نازک و به صورت نواری خرد شده)
  • تخم مرغ:8 عدد
  • نودل :270 گرم
  • مارچوبه :450 گرم (خرد شده)
  • پنیر پارمسان :1 فنجان (رنده شده) + مقدار بیشتر برای تزئین


0c43666d-ed0f_.jpg

طرز تهیه  نودل با تخم مرغ و مارچوبه

سپس نودل ، مارچوبه و کمی نمک را بریزید و بعد از چند دقیقه که نودل نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

در این فاصله پنج حبه سیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون تفت دهید، گوشت را نازک خرد کرده و به تابه اضافه نمایید تا با سیر تفت بخورد.

نودل و مارچوبه را به تابه گوشت اضافه کرده و کمی آب بریزید و اجازه دهید گوشت پخته و آب آن جمع شود.

در این میان تابه بزرگی را روی حرارت قرار داده و تخم مرغ ها را داخل آن نیمرو کنید، اگر تابه شما گنجایش همه تخم مرغ ها را نداشت آن ها را در دو تابه مجزا نیمرو کنید.

در هر بشقاب مقداری از مخلوط نودل و گوشت را بریزید و روی آن یک عدد تخم مرغ نیمرو شده قرار دهید و کمی پارمسان بپاشید و میل کنید. 



18ca6da8-2068_.jpg

نکات تکمیلی در مورد نودل با تخم مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
نودل با تخم مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟80