مواد لازم برای کیک زنجبیلی
- آرد :360 گرم
- تخم مرغ :4عدد
- کره:250 گرم
- شیر:یک لیوان
- عسل :دو قاشق سوپ خوری
- وانیل:نصف قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: دو قاشق چای خوری
- شکر:225 گرم
- پودر زنجبیل :یک قاشق چای خوری
پخت کیک زنجبیلی
طرز تهیه کیک زنجبیلی
ابتدا مواد آردی یعنی آرد، بکینگ پودر، وانیل ، پودر زنجبیل و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید،
در ادامه مواد تر یعنی تخم مرغ، شیر و کره را در ظرف دیگری مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
قالب را از قبل چرب کرده و خمیر کیک را بریزید و برای 50 دقیقه در طبقه میانی فر و با دمای 180 درجه بپزید، حتما فر را از قبل روشن کنید تا برای پخت کیک گرم شود.
طرز تهیه کیک زنجبیلی
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟