مواد لازم برای تارت اسفناج
- 1 کیلوگرم:اسفناج
- 1 عدد:پیاز
- 3 عدد: تخم مرغ
- 100 گرم: پنیر فتا
- 120 سی سی:شیر
- 2 لیوان:آرد
- 2 قاشق سوپ خوری:روغن
- 4 قاشق غذاخوری: ماست
- 1 قاشق چای خوری:بیکینگ پودر
- به میزان لازم:نمک و فلفل
طرز تهیه تارت اسفناج
ابتدا اسفناج را شسته و بگذارید خشک شود، یک عدد پیاز را خرد کرده و داخل تابه ای سرخ کنید . اسفناج را خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا کمی بپزد. نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید
تا خنک شدن مواد خمیر تارت را آماده نمایید ، برای این کار کاسه ای بردارید و آرد ، تخم مرغ ، روغن ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا خمیر حاصل شود.
خمیر را داخل قالب تارت پهن کرده و صاف نمایید ، سپس پنیرفتا و شیر را به مخلوط اسفناج و پیاز افزوده و مواد را داخل خمیر بریزید و خوب پخش کنید. در انتها پنیر پیتزا را روی تارت بریزید و داخل فر بگذارید تا پخته و برشته شود.
تارت اسفناج را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. با یک چاقوی تیز آن را برش زده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد تارت اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تارت اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟