طرز تهیه “لازانیای کلاسیک” سیسیلی یک طعم جدید در خانواده لازانیا

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/15aa9602-48e7_.jpg

روش پخت لازانیای کلاسیک

 اگر می خواهید یک لازانیای سریع و خوشمزه درست کنید پیشنهاد می کنم لازانیای کلاسیک سیسیلی را درست کنید. این لازانیا به خاطر داشتن خامه و ادویه های مختلف بسیار لذیذ است و طرز تهیه سخت و پیچیده ای هم ندارد.لازانیای کلاسیک همانند لازانیای سبزیجات و لازانیای گوشت به صورت لایه ای طبخ میشود و شما می توانید برای یک وعده ناهار یا شام از این لازانیای خوشمزه استفاده نمایید.

مواد لازم برای لازانیای کلاسیک سیسیلی

  •  لازانیا خشک :250 گرم
  •  خامه غلیظ :500 میلی لیتر
  •  پنیر پارمسان :100 گرم
  •   گوجه فرنگی رسیده :یک عدد
  • ادویه :به میزان کافی
  •  نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

  •  گوشت چرخ کرده :به میزان لازم
  •  پیاز متوسط :2عدد
  • سیر :2حبه
  •  هویج :2عدد
  •  ریحان :یک دسته کوچک
  •   روغن زیتون :به میزان لازم
  •   رب گوجه فرنگی :به میزان لازم


477526b3-d5f5_.jpg

طرز تهیه لازانیای کلاسیک سیسیلی

مرحله اول:

برای درست کردن لازانیای کلاسیک ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس لازانیا را افزوده و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.

مرحله دوم:

در این فاصله دو عدد پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید.

مرحله سوم:

دو حبه سیر را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید، در ادامه گوشت چرخ کرده را افزوده و تا جایی که تغییر رنگ دهید آن را تفت دهید.

مرحله چهارم:

در این فاصله هویج را رنده کرده و به تابه بیافزایید، در ادامه خامه را بریزید و مواد را بخوبی زیر و رو کنید تا یکدست شود.

در مرحله بعد رب را بریزید و با سایر مواد داخل تابه مخلوط نمایید، در آخر نمک، فلفل و ادویه را افزوده و اجازه دهید سس چند دقیقه پخته و جا بیافتد سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم:

قالب مورد نظر را با روغن زیتون چرب کرده و مقداری از سس گوشت را بریزید ، سپس چند ورق لازانیا بچینید و روی آن مقداری پنیر بریزید.

لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید و لایه آخر را با پنیر پر کنید. گوجه را حلقه ای برش زده و روی پنیر بچینید و برگ های ریحان را بپاشید.

مرحله ششم:

قالب را با یک فویل بپوشانید و برای نیم ساعت در فر بگذارید تا لازانیا بپزد، فویل را برداشته و برای 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

زمانی که روی لازانیا طلایی شد و به پخت ایده آلتان رسید آن را از فر خارج کرده و صبر کنید کمی خنک شود، سپس برش زده و سرو نمایید.



17d499f7-c4a7_.jpg

نکات تکمیلی در مورد لازانیای کلاسیک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لازانیای کلاسیک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟422