قبل از انجام هر کاری زعفران را سائیده و با یک قاشق آب داغ مخلوط نموده و بگذارید تا دم بکشد.
حالا شکر را در قابلمه ای بریزید و با دو پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
زمانی که دانه های شکر بهخوبی در آب حل شدند، آب لیمو را بریزید و اجازه دهید 3 الی 4 دقیقه بجوشد.
سپس زعفران را افزوده و بعد از یکی دو جوش شعله را خاموش نمایید و خاگینه هویج را به روش زیر آماده نمایید:
هویج ها را از قبل پوست گرفته، بشویید و رنده کنید. 5 عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی مخلوط کنید تا باز شود.
در ادامه هویج و تخم مرغ را با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید.
تابه ای مستطیلی شکل را چرب نموده و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
مخلوط هویج و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و برای 5 الی 7 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه گرم شده قرار دهید.
گردو ، پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی خاگینه هویج بریزید، سپس رول کرده و شیره را روی آن بریزید.
خاگینه را برای 30 دقیقه دیگر در فر قرار داده و با دمای 150 درجه آن را بپزید.