“دلمه بادمجان حصیری” | شام سبک و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/e225041c-075a_.jpg

طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری مجلسی :

دلمه بادمجان حصیری یا همان بقچه بادمجان را می توانید به عنوان پیش غذا و یا به عنوان وعده شام سبک و رژیمی تهیه کنید برای آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری با نمناک همراه باشید.

مواد لازم برای بقچه بادمجان :

  • بادمجان:6 عدد
  • پیاز خرد شده :1 عدد متوسط
  • برنج آبکش شده :1 پیمانه
  • گوشت چرخکرده گوساله :200 گرم
  • روغن :به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و زردچوبه:به میزان لازم
  • سبزی معطر خشک:2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ، گوجه و قارچ :برای تزیین
  • پنیر موزرلای رنده شده:1پیمانه

دستور پخت دلمه بادمجان حصیری :

مرحله اول

بادمجان ها را از قبل پوست گرفته و داخل آب و نمک بریزید تا برای نیم ساعت بماند. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را از داخل آب خارج کرده و به شکل ورقه های نازک برش بزنید و سرخ کنید. بعد از اینکه دو طرف بادمجان ها طلایی شد آن ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش برود.



9e2ffe6b-9804_.jpg

مرحله دوم

قارچ ها را به شکل ورقه ای برش زده و در همان تابه بریزید و تفت دهید. قارچ ها را از تابه خارج کرده و پیاز را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ شود.



167148aa-72a3_.jpg

مرحله سوم

در ادامه ادویه ها را افزوده و مواد را زیر و رو کنید تا بخوبی یکدست شود. برنج آبکش شده را به تابه افزوده و مواد را خوب مخلوط نمایید . در ادامه رب را افزوده در گوشه ای از تابه تفت دهید و با سایر مواد مخلوط نمایید. در نهایت سبزی خشک را هم بریزید و برای چند ثانیه تفت دهید.



65058ffc-030a_.jpg

مرحله چهارم

اگر دوست داشتید میتوانید از سبزی تازه استفاده نمایید. دو ورق بادمجان را به شکل بعلاوه داخل یک بشقاب قرار داده و وسط آن یک قاشق از مواد دلمه قرار دهید و بادمجان را روی آن برگردانید و یک عدد خلال دندان را به شکل عمودی داخل آن فرو کنید. دلمه ها را به همین شکل آماده کرده و داخل سینی بچینید.

مرحله پنجم

فلفل دلمه ای و گوجه را به شکل مربع های یک اندازه و به تعداد دلمه ها برش بزنید. روی خلال دندان هایی که از دلمه بیرون زده یک برش فلفل دلمه ، یک برش قارچ و یک برش گوجه قرار دهید . در آخر روی دلمه ها پنیر رنده شده بپاشید و برای 10 تا 15 دقیقه در طبقه پایین فری که با دمای 150 الی 200 درجه گرم شده بپزید.



0359a1b3-5cf4_.jpg

مرحله ششم

بعد از این مدت زمان دلمه ها را به طبقه بالای فر انتقال داده و برای چند دقیقه دیگر بپزید در حدی که پنیر طلایی شود. دلمه ها را از فر خارج کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و یا شام سبک میل کنید.



841ad051-9d3a_.jpg

نکات تکمیلی در مورد دلمه بادمجان حصیری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
دلمه بادمجان حصیری را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟154