مواد لازم برای سالاد تبوله با انار و نعنا
- بلغور گندم 225 گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
- تره فرنگی (قسمت سر آن) یک عدد
- فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود) یک عدد
- ساقه کرفس یک عدد
- روغن زیتون 30 میلی لیتر یا 2 قاشق سوپ خوری
- پوست رنده شده لیموترش کوچک 2 عدد
- آب لیموترش 2 عدد
- پیازچه (خرد شود) 6 تا 8 عدد
- نعنای تازه خردشده 6 قاشق سوپ خوری
- جعفری تازه خردشده 6 قاشق سوپ خوری
- انار (دان شده) یک عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعنا
بلغور را نیم ساعت در آب بگذارید تا خیس بخورد ، سپس آن را آبکش کرده و آب اضافی اش را بگیرید.
در این فاصله نعنا ، جعفری و ساقه کرفس را خرد کنید.
پیازچه ها را حلقه ای برش زده و تره فرنگی را هم خرد نمایید.
انار را دان کرده و فلفل قرمز را ریز کنید.
همه مواد را در ظرفی ریخته و به همراه آب لیمو ترش ، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.
برگ کاهو را در بشقاب های پذیرایی قرار داده و سالاد را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله با انار و نعنا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد تبوله با انار و نعنا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعنا
4.613