مواد لازم برای کوفته ریزه مرغ با گردو
- گوشت مرغ چرخ شده :نیم کیلو
- نان تست :1 ورقه
- گشنیز :1 دسته
- پیاز:1 عدد
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- مغز گردو:2 قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا :1 قاشق مرباخوری
- پودر زیره سبز :1 قاشق مرباخوری
- روغن مایع :برای سرخ کردن
- نان پیتا:برای سرو
طرز تهیه کوفته ریزه مرغ با گردو
ابتدا گوشت مرغ را چرخ نموده و پیاز، گردو، نان تست و برگهای گشنیز را ریز خرد کنید. سپس همه مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و زیره، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه نمایید.
مواد را بخوبی مخلوط کرده و کمی ورز دهید سپس آن را به شکل توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در یک بشقاب بچینید و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
آرد را در کاسه ای بریزید و کنار دستتان بگذارید، تابه یا قابلمه نسوزی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
کوفته ها را ابتدا در آرد بغلطانید سپس داخل روغن داغ بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید، تا هم مغز پخت شده و هم برشته و طلایی شوند.
در آخر کوفته ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات دلخواه تزیین نموده و با نان پیتا سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته ریزه مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوفته ریزه مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی