مواد لازم برای استیک با سس جعفری و پونه
گوشت گاو :225 گرم
نمک :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
جعفری :یک فنجان
سیر :2 حبه
پونه کوهی :2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش :1/4 فنجان
روغن زیتون :2/3 فنجان
نمک :3/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه
منقل یا کباب پز را آماده کنید.
ماهی تابه را روی منقل قرار دهید تا گرم شود. سپس روغن را روی استیک بمالید و نمک و فلفل سیاه را روی آن پخش کنید.
استیک را درون ماهی تابه روی منقل روی حرارت متوسط مستقیم به مدت 2 تا 8 دقیقه بپزید و آن را بچرخانید و بعد آن را به یک دیس انتقال دهید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
سپس با سس جعفری و پونه سرو کنید.
طرز تهیه سس جعفری و پونه
جعفری، سیر، فلفل قرمز، پونه، آب لیمو ترش و روغن زیتون را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس نمک را اضافه کنید تا سس یکدست شود.
از این سس برای سرو انواع غذا مانند استیک استفاده کنید.