طرز تهیه پاستا پوتانسکا غذای مخصوص ایتالیایی
پاستا جزو معروف ترین غذاهای ایتالیایی است و طرفداران بسیاری دارد. پاستا برای انواع ذائقه ها وجود دارد و یکی از لذیذترین آن ها پاستا پوتانسکا که با ماهی تهیه می شود.در این مطالب شما را با طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی آشنا خواهیم کرد و نسبت های دقیق مواد اولیه را به شما آموزش میدهیم تا طعم غذایتان بی نظیر و دلچسب باشد.این دستورالعمل کلاسیک ایتالیایی ، ساده و آسان است پس با دنبال کردن روش پیشنهادی آشپزخونه نمناک آن را درست کنید.
ارزش غذایی پاستا پوتانسکا مواد مغذی برای هر نفر
- کالری :430
- چربی :10.7 گرم (1.6گرم اشباع شده )
- پروتئین :14.3گرم
- کربوهیدرات :74.3 گرم (7.3گرم شکر )
- نمک :1.6گرم

دستور پخت پاستا پوتانسکا ایتالیایی
مواد اولیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی لذیذ
- روغن زیتون :2قاشق غذاخوری
- فیله ماهی خرد شده :6 عدد
- رب گوجه فرنگی :1قاشق غذاخوری
- فلفل چیلی :1و 1/2قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی خرد شده :600 گرم
- کچاپ گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- ریحان خشک :1 قاشق غذاخوری
- زیتون خرد شده :75 گرم
- پاستا :350 گرم

نحوه پخت پاستا پوتانسکا ایتالیایی
طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی با دستور مخصوص و خوشمزه
مرحله اول:
روغن را در یک ماهی تابه داغ بزرگ حرارت دهید، ماهی را اضافه کنید و به آرامی یک دقیقه یا بیشتر سرخ کنید. پوره گوجه فرنگی و دانه های فلفل چیلی را بریزید ، حرارت را بیشتر و چند دقیقه سرخ کنید.
مرحله دوم:
گوجه فرنگی کنسرو شده را در سس کچاپ، ریحان خشک، زیتون بریزید. ظرف مدت 5 دقیقه سس را با حرارت کم مخلوط کنید تا غلیظ شده و خوب مزه دار کنید.
مرحله سوم:
در همین حال، پاستا در یک ظرف بزرگ آب نمک 10 دقیقه بپزید و سپس پاستا را آبکش کنید و بعد دوباره داخل قابلمه بریزید و با سس بپوشانید. این غذا را با نان سیر گرم سرو کنید.
اگر جعفری و یا ریحان تازه را در یخچال دارید، آن را در انتهای طبخ خرد و اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا پوتانسکا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
پاستا پوتانسکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه