دستور پخت “پیراشکی اسفناج” لذیذ و خوش طعم

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/bec5229b-c533_.jpg

مواد لازم برای پیراشکی اسفناج:

  • اسفناج :یک کیلوگرم
  • گشنیز:200 گرم
  • آرد :نیم کیلو
  • روغن مایع :یک پیمانه
  • پیاز داغ:دو قاشق غذاخوری
  • آب :یک پیمانه
  • بیکینگ پودر یا جوش شیرین :یک قاشق چایخوری
  • نمک:یک قاشق مرباخوری
  • روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم


60c55122-a1d6_.jpg

طرز تهیه پیراشکی اسفناج :

آرد را با آب و روغن مایع مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید.

سپس جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک را به خمیر اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

خمیر را لوله ای کنید وبه 6 قسمت برش بزنید و هر قسمت آن را به شکل دایره فرم دهید و باز کنید.

اسفناج ها را پس از شستن و خرد کردن ، بخار پز کنید و بعد از تبخیر شدن آب آن ، ادویه های  دلخواه را به  همراه پیاز داغ  به اسفناج اضافه کنید.

نصف هر قسمت از خمیر را با  مخلوط اسفناج پر کنید و روی آنها مقداری گشنیز بریزید و روی مواد را با نصف دیگر خمیر بپوشانید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقدار زیادی روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس خمیر های پر شده را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.

پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.



893ddd9f-28f4_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیراشکی اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟667