مواد لازم برای سوپ تورتیلا
- مرغ پخته شده :به اندازه دلخواه
- آب مرغ :410 میلی لیتر
- ذرت پخته یا کنسروی :280 گرم
- لوبیا سیاه خیس خورده :100 گرم
- سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده :2 عدد
- پوره گوجه فرنگی : 420 گرم
- پیاز خرد شده:1 عدد متوسط
- فلفل چیلی سبز خرد شده : 115 گرم
- سیر خرد شده:2 حبه
- آب :2 فنجان
- زیره :1 ق چ
- پودر چیلی :1 ق چ
- نمک:1 ق چ
- فلفل سیاه : یک چهارم ق چ
- برگ بو :1 عدد
- فرفر قرمز خشک و خرد شده : به میزان دلخواه
- سس تند مثل سیراشا :به میزان دلخواه
- چیپس تورتیلا:مقداری
- خامه ترش :مقداری
- پنیر رنده شده :مقداری
پخت سوپ مکزیکی تورتیلا
طرز تهیه سوپ تورتیلا
در یک قابلمه مناسب پوره گوجه فرنگی را به همراه پیاز ، سیر و چیلی سبز با هم مخلوط کرده و آب مرغ را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن مواد داخل قابلمه برگ بو ، زیره ، پودر چیلی ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز ،سس تند ذرت و لوبیا سیاه را هم اضافه کنید .
در قابلمه را بگذارید و روی حرارت را متوسط رو به پایین کنید و به مدت یک ساعت بگذاریدتا مواد سوپ به آرامی بپزد .در طی پخت و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرند.
سیب زمینی ها را آب پز کنید در حدی که نرم شوند و چنگال راحت در آنها فرو رود سپس از آب کشیده و پوست آن را بکنید.
اگر از مرغ استفاده کردید ، آن را ریش ریش کنید و به همراه سیب زمینی به سوپ اضافه کنید و بگذارید تا یک ساعت دیگر هم سوپ بپزد.
سوپ آماده شده را میتوانید با پنیر ، خامه ی ترش و چیپس تورتیلا تزیین کنید.
سوپ تورتیلا
نکات تکمیلی در مورد سوپ تورتیلا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ تورتیلا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس