ابتدا سیب ها را پوست گرفته و هسته آنها را جدا کنید، سپس هر کدام را به چهار قسمت تقسیم کنید.
در ادامه 200 گرم از کره را در تابه ای مناسب بریزید، سپس 200 گرم شکر، دارچین، زنجبیل، میخک و کارامل را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا مواد بجوشد.
حالا شعله را کم کرده و سس را مدام هم بزنید تا جایی که غلیظ شود. در ادامه سیب های خرد شده را داخل سس بریزید و اجازه دهید بپزد، هر از گاهی آن را هم بزنید تا نسوزد.
در این میان مایه کیک اسفنجی را به روش زیر درست کنید:
125 گرم کره و 125 گرم شکر باقی مانده را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس دو عدد تخم مرغ را یک به یک اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.
در ادامه نصف آب جوش شیرین و آب سیب را بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه کیک به دست می آید.
اگر خمیر بریده بریده به نظر رسید مهم نیست باقیمانده آرد را افزوده و مواد را هم بزنید، در آخر پوست پرتقال ها را بریزید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. قالب کیک را با کره چرب کرده و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید کف قالب را با یک لایه از سیب و کارامل پوشانده و مایع اسفنجی را روی آن بریزید.
قالب را تکان دهید و آن را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید .
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر برگردانید، کارامل باقی مانده را گرم کرده و با خامه مخلوط کنید.
کیک را بعد از پخت برش بزنید و با سس کارامل و خامه میل نمایید.