راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/eea15529-8761_.jpg

فوت و فن خوشمزه تر کردن خورشت فسنجان

برای خوش طعم کردن و خوشرنگ کردن خورشت فسنجان علاوه بر مواد لازمی که برای پخت این خورشت لازم است ، کافیست به اندازه مقدار مغز گردویی که در خورشت استفاده میکنید، یک سوم مغز پسته ی آسیاب شده بریزید تا طعم خورشتتان چندین برابر لذیذ تر شود.



b78f4403-d336_.jpg

 خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

برای خوشرنگ تر شدن خورشت پیشنهاد میکنیم به اندازه میزان خورشت مثلا اگر برای چهار نفر خورشت تهیه کردید به اندازه دو عدد شکلات که باید تمام کاکائویی باشد را بعداز ریختن رب انار در خورشت بیندازید تا خوب با مواد مخلوط شوند و بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد.

شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا نیز تاثیر داشته باشد.

شکلات های تخته ای موجود در قنادی ها هم به اندازه ی شکلات های بسته ای در خوشرنگ کردن خورشت فسنجان تاثیر گذار است.

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟3418