طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/01ffb2d2-0e32_.jpg

مواد لازم سالاد اسفناج با گردو

  • جوانه اسفناج : 450 گرم
  • پنیر بز:  113گرم
  • سیر ریز شده:  1 حبه
  • گردوی کامل: 113گرم
  • روغن زیتون :  ¾ پیمانه
  • فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
  • سرکه کاج: ¼ پیمانه
  • کرنبری خشک :¼ پیمانه
  • کره آب شده:1 قاشق غذاخوری
  • شکر :1 قاشق غذاخوری
  • ترکیب خردل و عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز : ¼ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم 

 

61c3286c-6e23_.jpg

طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو

ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و کره آب شده را به همراه گردو و شکر خوب مخلوط کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و فر را روشن کنید و روی درجه 149 تنظیم نمایید و گردوها را داخل فر بگذارید و اجازه دهید  تا 20 دقیقه بپزد.

در این فاصله به سراغ سس سالاد بروید. 

یک کاسه کوچک بردارید عسل را به همراه سرکه ، سیر و فلفل قرمز داخل آن بریزید و هم بزنید، سپس روغن زیتون را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سس آماده شده را کنار بگذارید و یک ظرف بزرگ بردارید و کاهو و جوانه اسفناج را داخل آن بریزید، فلفل دلمه ها را خرد کنید و به کاهو و اسفناج اضافه نمایید.

بقیه مواد را به سالاد افزوده و خوب مخلوط کنید و  در آخر مقداری از سس را به سالاد اضافه نمایید و میل کنید.



803b20dc-55ba_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟136