طرز تهیه شیرینی یاقوتی در منزل با طعمی جذاب

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/1ef432d5-96ec_.jpg

شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی یکی از شیرینی های خوشمزه با بافت نرم است که بسیار مناسب برای مناسبت هایی همچون شب یلدا و عید نوروز می باشد .طرز تهیه این شیرین خوشمزه و مناسب مجالس را در این بخش از آشپزخانه نمناک بخوانید. 

مواد لازم شیرینی یاقوتی 

مواد لازممیزان لازم
آرد قنادی150 گرم
نشاسته ذرت30 گرم
آرد برنج 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند70 گرم
کره125 گرم
وانیل و نمک 1/2 ق چ
پودر زنجبیل1 و 1/2 ق چ
بریلو به میزان لازم



3ed832aa-7dba_.jpg

طرز تهیه شیرینی یاقوتی

مرحله اول : 

ابتدا کره را خارج از یخچال قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن کره آن را به همراه پودر قند در ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن که روی دور تند است چندین دقیقه آن را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 

مرحله دوم : 

زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و زنجبیل به مواد بالا اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. 

مرحله سوم : 

آرد  قنادی را ا نمک ترکیب کنید سپس از الک رد کنید و به کره و پودر قند اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید. 

مرحله چهارم : 

نشاسته ذرت و آرد برنج را نیز الک کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. 

مرحله پنجم : 

با دست خمیر را جمع کنید و در نایلون قرار دهید تا حدود یک ساعت درون یخچال استراحت کند.



d3b44044-b001_.jpg

مرحله ششم :

خمیر را پهن کنید و با کمک قالب ساوارین برش بزنید و درون سینی فر بچینید. 

مرحله هفتم : 

به مدت 20 دقیقه شیرینی ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و وقتی که خنک شده از روی سینی فر جدا کنید و مرکز آن را با بریلو رنگی پر کنید.

سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟162