طرز تهیه “پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/27536c9c-04c9_.jpg

مواد لازم با  پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ

  • 3 قاشق غذاخوری: روغن زیتون
  • 4 عدد:سیر درشت خرد کرده
  • 5 عدد: فیله ماهی آنچووی خرد شده
  • یک عدد: تره فرنگی خرد شده
  • 340 گرم:قارچ خرد شده
  • دو دسته:مارچوبه خرد شده
  • نصف پیمانه: آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری:کره
  • دو عدد: پوست رنده شده و آب لیموترش
  • 450 گرم: اسپاگتی
  • نصف پیمانه:پنیر پارمسان
  • دو قاشق غذاخوری: ترخون تازه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری:نعنا تاززه خرد شده
  • ¾ پیمانه: پنیر ریکوتا
  • نمک و فلفل سیاه


80d9df13-b685_.jpg

طرز تهیه پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ

ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. یک پیمانه از  آب آن را برای سس نگه دارید.

سیر را با روغن زیتون کمی تفت دهید ،  سپس فیله ماهی آنچووی را افزوده و با سیر تفت دهید تا سرخ شود. 

در ادامه قارچ و تره فرنگی خرد شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی نرم شوند. مارچوبه را افزوده و کمی تفت دهید تا نرم شود.

در ادامه آب مرغ را اضافه کرده نمک و فلفل را اندازه کنید و اجازه دهید مواد بجوشد و آب آن کم شود .در آخر آب لیمو ترش و پوست رنده شده آن را هم به همراه کره اضافه کنید و هم بزنید تا همه جای مواد پخش شود.

 پاستا را داخل مواد بریزید و یک پیمانه آب پاستا را هم بریزید و اجازه دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود.ترخون ، نعنا ، پنیر ریکوتا و یک قاشق آب لیموی تازه را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. و در آخر به پاستا اضافه نمایید.

در آخرین مرحله نمک و فلفل را اندازه کنید و پنیر پارمسان را بریزید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید. 



daf14fff-e229_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟50