مواد لازم برای استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
- سرکۀ بالزامیک :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- گوجه فرنگی درشت :2 عدد
- پیاز شیرین بزرگ :یک عدد
- آرد :3 قاشق غذاخوری
- شیر :2 پیمانه
- اسفناج :300 گرم
- جوز هندی :⅛ قاشق چایخوری
- گوشت راستۀ استیکی :4 قطعه
طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
ابتدا گوشت را به 4 تکه حدودا 200 تا 300 گرمی خرد کرده و آن را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و کنار بگذارید.اسفناج را بعد از پاک کردن بشویید و بگذارید خوب خشک شود ، سپس آن را خرد کنید.
گوجه و پیاز را حلقه ای برش زده و داخل یک سینی بچینید، یک کاسه کوچک برداشته و سرکه بالزامیک را با دو قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی پیاز و گوجه های خرد شده بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و با شعله زیاد استیک ها را خوب سرخ و برشته کنید.تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و اسفناج و جوز هندی را تفت دهید تا جایی که نرم شده و بپزد.
داخل تابه دیگری یک قاشق باقی مانده روغن زیتون را بریزید و روی حرارت قرار دهید و پیاز های حلقه شده را تفت دهید. در ادامه 3 قاشق آرد افزوده و بعد از 30 ثانیه تفت دادن شیر را کم کم افزوده و هم بزنید.
استیک سرخ شده را در بشقاب سرو قرار داده و اسفناج پخته شده را کنار آن قرار دهید و با مخلوط پیاز و گوجه های مزه دار شده میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!