دستور پخت پاستا ی زیتون و پسته با مرغ گریل
پاستای زیتون و پسته به همراه مرغ گریل غذای خوشمزه و لذیذی است.که همانند سایر پاستا ها بسیار پرطرفدار است.همچنین اگر جزو کسانی هستید که گیاهخوار هستند، میتوانید مرغ را از این پاستا حذف کرده و فقط با بقیه مواد پاستا را سرو کنید.
مواد لازم برای پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل
- سینه مرغ:300 گرم
- خلال پسته :100گرم
- زیتون : 12 عدد
- پاستای فرمی : 200 گرم
- سیر:4 حبه
- ریحان : 5 ساقه
- پنیر پارمسان :2 قاشق چای خوری
- پودر پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای ): 2 قاشق چای خوری
- سس گوجه فرنگی : 3 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل ، شکر ، پودرسیر ، آویشن و روغن زیتون : به مقدار لازم
طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل
مرحله اول:
برای درست کردن پاستای زیتون و پسته با مرغ گریل ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش نمایید.
مرحله دوم:
مرغ را با مقداری روغن، نمک ، فلفل ، پاپریکا و پودر سیر مخلوط کرده و گریل نمایید.
مرحله سوم:
بقیه مواد را در آسیاب کن بریزید و تا خرد شده و با هم ترکیب شوند. سپس در یک تابه بزرگ بریزید و پاستای پخته شده را هم اضافه کرده و با مقداری روغن زیتون تفت دهید.
پاستای زیتون را در ظرف مورد نظر بکشید و مرغ گریل شده را کنار آن قرار داده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پاستای زیتون و پسته با مرغ گریل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستای زیتون و پسته با مرغ گریل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی