مواد لازم ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮ ﺗﻨﺪ
- آبﻣﺮغ :2 پیمانه
- ﺷﻴﺮ ﻏﻠﻴﻆ ﺷﺪه: نصف پیمانه
- ﻗﺎرچ ﻧﺼﻒ ﺷﺪه ﻳﺎ درﺳﺘﻪ :نصف پیمانه
- جوزهندی رنده شده: نصف قاشق چای خوری
- ﺑﺮگ ﺑﻮ رﻳﺰﺷﺪه: 4 عدد
- ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻴﻠﻲ ﺳﺒﺰ:4 عدد
- ﺷﺎه ﻣﻴﮕﻮ: 450 گرم
- ﺳﻴﺮ: 2 ﺣﺒﻪ
- پیازچه: 1 دسته
- ﮔﺸﻨﻴﺰ: 1 دسته و مقداری برای تزئین
- آبﻟﻴﻤﻮترش: 5 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮپﺧﻮری
- ﺳﺲ سویا: 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
- ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻴﻠﻲ ﺗﻔﺖ داده ﺷﺪه: 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری

طرز تهیه ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮ ﺗﻨﺪ
ابتدا چیلی های سبز را به وسیله هاون بکوبید و سپس قابلمه ای مناسب انتخاب کرده و آب مرغ را در آن بریزید و در ادامه نیز گشنیز خرد شده،برگ بو و جوز را به آن افزوده و با هم دیگر بجوشانید.
در مرحله بعدی چیلی تفت داده شده،پیازچه خرد شده،
آب لیمو،میگو،سس ماهی،قارچ و چیلی کوبیده و شیر را افزوده و اجازه دهید به آرامی بجوشند تا میگوها به طور کامل پخته شوند و سوپ به غلظت مورد نظر شما رسیده و باب طبع شما باشد
زمانی که مشاهده کردید سوپ به قدر کافی لعاب انداخت می توانید آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ میگو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!