مواد لازم برای رولت گوشت با پوره سیب زمینی
- 2 عدد: کوچک هویج
- 2 ساقه: کرفس
- 1/4 عدد:متوسط پیاز
- 1/4 پیمانه:آرد سوخاری
- 1 عدد:سفیده تخم مرغ بزرگ
- 350 گرم:گوشت
- به میزان لازم:نمک
- به میزان لازم:فلفل
- 1/4 پیمانه:سس باربیکیو
- 450 گرم: سیب زمینی
- 3/4 پیمانه:آبدوغ
- 450 گرم: لوبیا سبز
- 1 قاشق چای خوری: روغن زیتون
طرز تهیه رولت گوشت با پوره سیب زمینی
ابتدا فر را با دمای 230درجه روشن کرده و اجازه دهید گرم شود.سپس سینی فر را با فویل بپوشانید.گوشت (بهتر است از راسته گاو باشد) را چرخ کنید.
کرفس ، هویج و پیاز را داخل مخلوط کن بریزید و اجازه دهید خوب له شده و با هم مخلوط شوند، در ادامه تخم مرغ و آرد سوخاری را افزوده و دستگاه را مجدد روشن نمایید تا با بقیه مواد مخلوط شوند..
حالا گوشت و مواد را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و مواد را به شکل رولت داخل سینی فر بریزید و به ضخامت 15 سانتی متر پهن کنید.
نصف سس باربیکیو را روی آن بمالید و در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا برای نیم ساعت بپزد.بعد از 15 دقیقه گوشت را خارج کرده و باقی مانده سس را روی آن بمالید و مجدد داخل فر قرار دهید تا فرآیند پخت کامل شود.
در این فاصله پوره سیب زمینی را آماده نمایید ، سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست آن ها را بگیرید، آن ها را له کرده و با آبدوغ ، نمک و فلفل مخلوط نمایید.
لوبیا سبز را تا اندازه ای که نرم شود بخارپز کرده و با مقداری نمک ، فلفل و روغن مزه دار کنید.رولت گوشت را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر قرار دهید و لوبیا سبز پخته و پوره سیب زمینی را کنار آن بکشید و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد رولت گوشت با پوره سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
رولت گوشت با پوره سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!