مواد لازم برای مرغ تنوری با پاستا :
- سینه مرغ :1 عدد
- پاستا کوچک :1 پیمانه
- گوجه فرنگی :2 عدد
- سیر:1 حبه
- پیاز :1 عدد
- پنیر پارمزان رنده شده :4 ق غ
- پنیر موزارلا :1 پیمانه
- جعفری خرد شده :2 ق غ
- سوخاری نان :نصف پیمانه
- کره :3 ق غ
- روغن زیتون :نصف پیمانه
- نمک و فلفل و ارگانو :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا :
در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید. سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آن را آبکش کنید.
مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید.مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید.
داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنید به علاوه پنیر موزارلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید. در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید.
حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود.

نکات تکمیلی در مورد مرغ تنوری ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مرغ تنوری ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟