مواد لازم برای فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی
- سینه مرغ:700 گرم
- آرد برنج :90 گرم (½ پیمانه)
- آرد ساده :75 گرم (½ پیمانه)
- آب لیموترش تازه :¼ پیمانه
- سفیده تخم مرغ :2 عدد
- نمک :3 قاشق مرباخوری
- ادویه مخلوط :3 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده :3 قاشق مرباخوری
- شکر قهوه ای :½ 1 قاشق غذاخوری
- سس گوجه چیلی :2 قاشق غذاخوری
- سس سویا :یک قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی :برای سرخ کردن مرغ
- کاهو :به میزان دلخواه برای سرو
- پیازچه :به میزان دلخواه برای سرو
- فلفل قرمز تازه :به میزان دلخواه برای سرو
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس شسته و به شکل نوارهای طولی برش بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، دو عدد سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید تا باز شود.
در کاسه دیگری آرد گندم ، آرد برنج ، نمک ، فلفل و ادویه مخلوط را بریزید و با هم ترکیب نمایید.
تکه های مرغ را ابتدا داخل سفیده تخم مرغ بگردانید تا خوب آغشته شود ، سپس داخل مخلوط آرد بغلطانید و سرخ کنید.
در این فاصله سس تایلندی را به این شکل آماده نمایید ، ابتدا شکر و آبلیمو را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید .
سپس سس سویا و سس گوجه را افزوده و با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
داخل هر بشقاب یک برگ کاهو قرار داده و روی آن ها مرغ های سرخ شده را بچینید .
پیازچه و فلفل قرمز خرد شده را روی مرغ ها بریزید و با سس تایلندی که آماده کرده اید سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فیله مرغ سوخاری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فیله مرغ سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده