دستور پخت پنکیک جو دوسر و تمشک
پنکیک ترکیبی از شیر، تخم مرغ ، آرد است که اگر با مواد دیگری مخلوط شود طعم و مزه آن متفاوت تر میشود. امروز طرزتهیه یک پنکیک متفاوت، خوشمزه با جو دوسر پرک و تمشک رو با هم می بینیم .
مواد لازم برای پنکیک جو دوسر و تمشک
- آرد: 1 و نیم فنجان
- پرک جو دوسر:سه چهارم فنجان
- بکینگ پودر :2 و نیم فنجان
- شکر: 1 ق غ
- نمک :یک چهارم ق چ
- شیر:1 و نیم فنجان
- تخم مرغ بزرگ :1 عدد
- کره نرم ذوب شده :2 ق غ
- پوره تمشک ( میتوانید پوره توت فرنگی را جایگزین کنید ) :1 فنجان
- سیروپ افرا یا عسل :برای سرو
طرز تهیه پنکیک جو دوسر و تمشک
مرحله اول:
آرد ، جو دوسر ، بکینگ پودر ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید.
مرحله دوم:
شیر ، تخم مرغ و کره ذوب شده را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید در حدی که ترکیب شوند.پوره تمشک را هم اضافه کرده و با خمیر مخلوط نمایید.
مرحله سوم:
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به پایین بگذارید و با قلم مو کفش را چرب کنید و به مقدار یک چهارم فنجان از خمی را داخل تابه که داغ شده بریزید و روی پنکیک که شروع به حباب زدن کرد آن را برگردانده و اجازه دهید روی دیگرش هم 1 – 2 دقیقه بپزد .
پنکیک ها را با سیروپ افرا و مقداری پوره تمشک سرو نمایید .
نکات تکمیلی در مورد پنکیک جو دوسر و تمشک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
پنکیک جو دوسر و تمشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال