بعد از جوش آمدن شعله را کم کنید و بگذارید مواد 3 دقیقه ای با هم بجوشد.
مرغ ها را با کمی فلفل به تابه اضافه کنید و در تابه را ببندید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد.
بعد تکه های تره فرنگی را اضافه کنید و مجددا بگذارید تا همه مواد کنار هم 10 دقیقه دیگر بجوشند.
سپس حرارت را خاموش کنید و بعد از 15 دقیقه خنک شدن، مایه داخل تابه را در یک ظرف دیگر بریزید که حجمش حدودا 500 میلی لیتر شود که اگر کمتر است به آن مقداری آب آضافه کنید.
مرغ و سبزی ها را درون ظرف گودی مخصوص پای به حجم یک و نیم لیترریخته و شاخه سبزی ها را از آن جدا کنید.
داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و مایع داخل تابه را درون تابه روغن دار ریخته، و به آهستگی مخلوط آب و آرد ذرت (یا آرد برنج) را به آن اضافه کنید
و صبر کنید تا به جوش بیاید. مایع را مدام هم بزده تا سفت شود.
وقتی سس غلیظ شد تابه را از روی حرارت برداشته و به آن کرم تازه یا خامه ترش، خردل دیژون، گشنیز یا جعفری ساطوری شده و مقداری فلفل اضافه کنید.
فر را به دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود مرغ ها را به تکه های باریک و ضخیم بریده و داخل سس غلیظ مخلوط کنید.
ورقه های خمیر شیرینی پزی را به صورت 4 تکه مربع یا مثلث ببرید و روی ظرف مورد نظرتان بپوشانید و خیلی آرام با نوک انگشتان، روی سطح خمیر را مچاله کرده تا خمیر به صورت صاف به مواد داخل ظرف نچسبد.
لبه های خمیر را هم به سمت داخل ظرف تا کنید و یا اگر ظرف تان لبه دار است، لبه های خمیر را به آن بچسبانید.
روی خمیر کمی فلفل بپاشید و ظرف را به مدت20 تا 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا خمیر طلایی رنگ شود و سس در حال حباب زدن خواهد بود.
غذای حاضرشده را خیلی سریع سرو کنید.