طرز تهیه پاستای خامه ای با کرفس

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/5d526469-c53f_.jpg

مواد لازم پاستا ی خامه ای با کرفس

پاستا صدفی متوسط  450 گرم
مایونز کم چرب     1 پیمانه
آب لیموی تازه ⅓ پیمانه
کرفس 1 بوته
پیاز قرمز 1 عدد کوچک
نمک درشت و فلفل آسیاب شده  به مقدار لازم



bf1cb819-5b4b_.jpg

طرز تهیه پاستای خامه ای با کرفس

    پاستا را در قابلمه بزرگی از آب جوش بجوشانید، به آن نمک اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.

    در یک کاسه بزرگ، مایونز و آبلیمو را با هم مخلوط کنید،

    ساقه های تازه  کرفس را خرد کنید, اگر برخی از ساقه ها پوست ضخیمی دارند می توانید پوستش را بگیرید بعد خرد کنید. برگهای تازه کرفس را هم به صورت پره پره درآورده و با سالاد مخلوط کنید. از برگهایی که تازه نیستند صرف نظر کنید.

    برگ و ساقه کرفس را به همراه پیاز و پاستای خنک شده با سس مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را هم زده تا خوب مخلوط شوند. می توانید سالاد را با چند برگ بزرگ تر کرفس تزیین کنید و همراه غذا سرو کنیم.



c2492991-af7d_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پاستای خامه ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پاستای خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده
این مطلب مفید بود ؟50