طرز تهیه تارت میوه
ابتدا یک لایه خمیر فیلو را روی یک سطح صاف آرد پاشی شده پهن کرده و خوب صاف کنید سپس روی آن را با کمک یک قلمو روغن زیتون بمالید ،
حالا یک لایه دیگر خمیر روی لایه قبلی پهن کرده و با دقت آن را مرتب کنید تا لایه ها بخوبی روی هم قرار بگیرند
در ادامه مجدد روی خمیر را با روغن زیتون چرب کرده و دو لایه دیگر خمیر فیلو پهن کرده و ما بین آن ها را روغن بمالید.
در مرحله بعد با یک قالب گرد خمیرها را برش زده و باقی خمیرها را هم به همین صورت آماده نمایید،
قالب های تارت را چرب کرده و داخل هرکدام یکی از خمیرهای چهار لایه را پهن کرده و برای 9 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.
دراین فاصله 70 گرم شکر را با 160 میلی لیتر آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد ،
سپس وانیل را افزوده و برای 10 تا 12 دقیقه بگذارید قل بزند تا به غلظت برسد طوری که حجم آن نصف شود،
در این میان توت فرنگی ها را خرد کرده و پرتقال را هم پوست گرفته و قسمت فیله آن را خارج کرده و خرد نمایید.
شربت را بعد از غلیظ شدن کنار بگذارید تا خنک شود و سپس آن را به یخچال منتقل کنید تا کاملا سرد شود،
تارت ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا از حرارت بیافتد سپس فیلوها را به آرامی خارج کرده و کنار بگذارید.
شربت را از یخچال خارج کرده یک چهارم پیمانه از آن را به همراه 300 گرم پنیر ریکوتا مخلوط کرده و خوب هم بزنید نرم شود سپس آن را داخل تارت بریزید.
لایه بعدی را با میوه های خرد شده پر کنید و در نهایت باقی مانده شربت را روی میوه ها بدهید و در صورت تمایل چند عدد پسته برشته شده روی کار قرار دهید .