مواد لازم برای خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری
- فیله مرغ :5 عدد یا 300 گرم
- قارچ :200 گرم
- سیر :2 حبه
- روغن مایع :یک قاشق سوپخوری
- کره :20 گرم
- آب لیموی تازه :1/2 قاشق سوپخوری
- پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
- پنیر موتزارلا :75 گرم
- پنیر گودا یا چدار :75 گرم
- جعفری :2 قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل سیاه و آویشن :به میزان لازم
طرز تهیه خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری
ابتدای کار مرغ را خرد کرده و با مقداری کره و روغن سرخ کنید .سپس دو حبه سیر را رنده کرده و اضافه کنید.در ادامه قارچ را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود.
نمک و فلفل را اندازه کرده و آویشن را بریزید، در آخر آبلیمو را افزوده و از روی حرارت بردارید.داخل یک ظرف مناسب فر مخلوط مرغ و قارچ را بریزید و روی آن را صاف کنید.
سپس پیاز داغ را روی آن بریزید ودر آخر پنیر را بپاشید.ظرف را برای 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.زمانی که پنیر طلایی شد خوراک را از فر خارج کرده و با کمی جعفری تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خوراک فیله مرغ و قارچ تنوری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟