ابتدا 250 گرم بیسکوییت را داخل مخلوط کن بریزید تا پودر شود سپس 100 گرم شکر و دو قاشق دارچین را افزوده و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
یک عدد قالب کمربندی را چرب کنید و خمیر را داخل آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید سپس با دست کمس فشار دهید تا فشرده و سفت شود.
قالب را در یخچال بگذارید تا کراست برای 3 ساعت بماند و در اثر سرمای یخچال سفت شود.
در این فاصله چیزکیک را آماده کنید، برای این کار دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود.
سپس پنیر خامه ای و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. مواد بدست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
1 قاشق پودر ژلاتین را با کمی آب ولرم حل کنید ، و با یکی از قسمت ها مخلوط کرده و روی کراست بریزید و برای 3 ساعت دیگر در یخچال نگهداری نمایید.
یک قاشق ژلاتین باقی مانده را با کمی آب حل کرده و به نیمه دوم مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید.
سپس جوز هندی ، پوره کدوحلوایی و دارچین را افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
کراست را از یخچال بیرون آورده و مخلوط کدوحلوایی را روی آن بریزید و برای 3 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا خوب ببندد.