چند طرز تهیه خوشمزه و مقوی با جوانه یونجه
با توجه به خواص فوق العاده گیاه یونجه حتما شما هم مایلید تا این گیاه پرخاصیت را در رژیم غذایی خود بگنجانید ، ادامه این بخش از آشپزخونه نمناک به همین خواسته پاسخ داده است و چند رسپی خوشمزه و مقوی با جوانه یونجه معرفی کرده است.
رولت سبزیجات نان لواش با جوانه یونجه
مواد لازم:
150 گرم پنیر
2 تکه نان لواش گندم
1 عدد هویج، پوست کنده درشت خردشده
60 گرم جوانه یونجه
پیازچه
دستور العمل:
اول، پنیر و پیازچه را روی نان لواش بریزید. سپس، هویج و جوانه یونجه را بریزید. نان ها را رول کنید هر رول را به طول دل خواه ببرید. در نهایت، سرو کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه رولت سبزیجات با یونجه
سالاد یونجه ، آوکادو ، کنگر فرنگی :
مواد لازم:
1 فنجان کنگر فرنگی، تقریبا خرد شده بود،
1 عدد آووکادو ، خرد شده
3 مشت منداب
1مشت جوانه یونجه
1 عدد خیار، خرد شده
2 قاشق سوپ خوری سس ریحان
نمک برای مزه دار کردن
دستور العمل:
به سادگی تمام مواد را در کاسه ای بزرگ با هم ترکیب کنید و به آرامی ضربه بزنید. در نهایت نمک را اضافه کنید.

درست کردن یک سالاد پر خاصیت با یونجه
آب میوه جوانه یونجه
مواد لازم:
1 عدد سیب، پوست کنده
3 عدد هویج، پوست کنده و خرد شده
175 گرم جوانه یونجه
6 عدد برگ نعناع
دستور العمل:
همه چیز را در آب میوه گیری بریزید وقتی یکدست شد سریعا آن را سرو کنید.

طرز تهیه نوشیدنی مقوی با یونجه
ساندویچ بوقلمون و یونجه
مواد لازم:
2 تکه نان گندم
1 تکه بوقلمون پخته
1تکه گوشت گاو خشک شده ،
1 تکه ژامبون
کاهو
گوجه فرنگی
یک تکه پنیر سوئیسی
جوانه های یونجه
دستور العمل:
برای شروع، تمام تکه های گوشت، برش پنیر و دیگر مواد را بین دو برش نان قرار دهید، به طور مورب برش دهید و سرو کنید

طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه با بوقلمون و یونجه
برگر توفو
مواد لازم:
400 گرم پنیر سویا
4 تکه پنیر چدار
نصف فنجان سس سویا
1 قاشق سوپ خوری سرکه سفید
2 قاشق سوپ خوری شکر
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
100 گرم جوانه یونجه
تربچه، خرد شده
4 قرص کامل نان گندم
عسل ( اختیاری )

طرز تهیه برگر توفو با یونجه و سویا
دستور العمل:
اول، در ماهی تابه، سس سویا، سرکه و همچنین شکر را با هم ترکیب کنید. سپس 5 تا 7 دقیقه با حرارت کم بپزید، تا زمانی چاشنی سفت شود.
سپس سویا را به ضخامت مطلوب ببرید. 4 تکه نان را در کاسه بریزید، ودر چاشنی 15 دقیقه بگذارید نان ها را زیر و رو کنید.
سپس روغن زیتون را در تابه روی حرارت متوسط حرارت دهید. پس از آن، هر طرف توفو را 2 دقیقه پزید.
سپس تکه پنیری روی توفو بگذارید. به پخت وپز ادامه دهید تا زمانی که پنیر کمی آب شود.
روی آن جوانه های یونجه و تربچه خرد شده قرار دهید.
در نهایت، نان های گندمی را سرو کنید. و در صورت دل خواه با عسل سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد یونجه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
یونجه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .