ابتدا آرد و پودر بادام را مخلوط کرده و الک کنید، سپس کره را افزوده و با انگشتان دست ورز دهید تا شکل خمیر به خود بگیرد.
در ادامه آب را به تدریج اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود، خمیر را بپوشانید و برای 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
بعد از 10 دقیقه خمیر را روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید تا پهن و نازک شود. سپس آن را داخل قالب تارت پهن کرده و کف و دیواره های آن را با خمیر بپوشانید.
با یک چنگال روی خمیر چند سوراخ ایجاد کرده و داخل یخچال نگهداری کنید تا مواد داخل تارت آماده شود.
در این میان کره و پودر قند را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا کرمی رنگ و پفکی شود، سپس تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست گردد.
در مرحله بعد پودر کاکائو را افزوده و پودر بادام را بریزید و مواد را هم بزنید تا یکدست و صاف شود. حالا مواد را روی خمیر تارت بریزید و با پشت قاشق خوب صاف نمایید.
آب کمپوت را بگیرید و گلابی ها را روی میوه بچینید. قالب را برای نیم ساعت در فری که با دمای 400 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.
در این فاصله سس شکلات را آماده نماییدف برای این کار پودر قند ، آب و عسل را در قابلمه کوچکی مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا برای یک دقیقه بجوشد.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات و کره را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود. پودر قند را روی تارت بپاشید و با سس شکلات سرو نمایید..