سوپ میگو و خامه؛ متناسب با ذائقه ایرانی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/09b851eb-460f_.jpg

طرز تهیه سوپ میگو با خامه، مقوی و سالم

سوپ مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می باشد که از مواد غذایی مختلف تهیه می شود و به عنوان پیش غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می شود. سوپ میگو یک غذای دریایی و خوشمزه است که به دلیل وجود فسفر برای کودکان و افراد سالمند مقوی می باشد.

این سوپ خوشمزه به شیوه های مختلفی تهیه می شود که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را آورده ایم، پیشنهاد می کنیم این سوپ را به روش زیر تهیه و در برنامه غذایی عزیزانتان بگنجانید.



a4ecd0cf-a5c4_.jpg

مواد لازم سوپ میگو با خامه

مواد لازممیزان لازم
پیازچه (خرد شده)4 شاخه
سیر1 حبه
آب مرغ2 پیمانه
میگو (پاک شده و ریز)1 پیمانه
سرکه2 قاشق غذا خوری
آب1 پیمانه
نمک2 قاشق چای خوری
جعفری50 گرم
خامه‏2 قاشق غذا خوری
هویج (نگینی شده)1 قاشق غذا خوری



1aa754f8-2e75_.jpg

طرز تهیه سوپ میگو با خامه

  1. برای تهیه این سوپ میگوی ریز انتخاب کنید و آنها را خرد نکنید.
  2. زمان تمیز کردن میگو حتما رگ کمر میگو را در بیاورید.
  3. در ظرفی آب، سرکه و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد.
  4. میگوها را در آب جوش ریخته و 30 دقیقه زمان داده و بعد در آبکش بریزید.
  5. همه مواد مانند سیر، پیازچه، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و بپزید.
  6. سوپ را در دستگاه غذاساز بریزید تا یکدست شود.
  7. مواد را دوباره روی حرارت بگذارید و جعفری را در آن بریزید و پنج دقیقه زمان دهید تا بپزد.
  8. حرارت را خاموش کرده، میگو را به آن بیافزایید.

سوپ شما آماده سرو است، نوش جانتان.

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!
این مطلب مفید بود ؟30