نحوه درست کردن “ترشی انار” ساده خوشمزه و خوشرنگ در منزل

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/9ecaf041-7292_.jpg

مواد لازم برای ترشی انار

  • لبو پخته و رنده شده :500 گرم
  • دانه انار:1 کیلوگرم
  • آب انار :1 لیتر
  • سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور :1 لیوان
  • پودر گلپر :1 قاشق غذاخوری
  • پودر گشنیز :2 قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز :1 قاشق چای خوری
  • نمک :به مقدار لازم

 

6e0e5a1a-2185_.jpg

نحوه تهیه ترشی انار

طرز تهیه ترشی انار:

ابتدا لبو ها را به‌خوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید.

انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید.

در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید برای دو الی سه دقیقه بجوشد.

دانه های انار مزه دار شده و لبوی پخته و رنده شده را داخل سرکه در حال جوش بریزید و برای دو دقیقه اجازه دهید قل بخورد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک گردد.

بعد از اینکه مخلوط بالا کاملا خنک شد پودر گشنیز ، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا برسد و جا بیفتد.



0e9269cf-0bb5_.jpg

روش درست کردن ترشی انار

نکات تکمیلی در مورد ترشی انار

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟9717