مواد لازم برای سوپ سالمون
- ماهی سالمون مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک:450 گرم
- خامه پر چرب :1/4 فنجان
- کره:2 قاشق سوپ خوری
- روغن کانولا :یک قاشق سوپ خوری
- پیاز خرد شده:یک عدد
- هویج خرد شده :2 عدد
- کرفس خرد شده :2 ساقه
- سیر ریز شده :2 حبه
- آویشن :یک قاشق سوپ خوری
- برگ بو:2 عدد
- سس گوجه فرنگی :2 قاشق سوپ خوری
- پاپریکا :یک قاشق چای خوری
- نمک:نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :1/2 قاشق چای خوری
- عصاره مرغ:5 فنجان
- سس ورسستر شایر :یک قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش (تازه):یک قاشق سوپ خوری
- پیازچه تازه، ریز خرد شده :2 قاشق سوپخوری برای تزیین
سوپ سالمون
طرز تهیه سوپ سالمون
قابلمه ای بزرگ انتخاب کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید . کره و روغن را داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن هویج ، پیاز و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید.
بعد به آنها سس گوجه فرنگی ، سیر، آویشن، برگ بو،پودر پاپریکا و نمک و فلفل بزنید و خوب هم بزنید.
بعد از یک دقیقه تفت دادن حرارت را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید مواد به جوش بیایند.
حرارت را کم کنید و بگذارید سبزیجات نرم شوند و گاهی هم آنها را هم بزنید. بعد از 20 دقیقه پخت سبزیجات ، آن را از روی حرارت بردارید و برگ بو ها را از داخلش بیرون بیاورید.
در داخل یک مخلوط کن دستی، سوپ را کاملاً له کنید تا به شکل پوره شود.سپس آب لیمو و خامه پر چرب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
سوپ آماده شده را داخل ظرف های مورد نظرتان بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو تزیین کنید.
پیش غذای دریایی
نکات تکمیلی در مورد سوپ سالمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ سالمون را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .