مواد لازم برای سوشی استیک
- برنج سوشی :¼ 1 پیمانه
- سس گورگنزولا :¼ پیمانه
- کره باربکیوی کبابی شده:2 قاشق غذاخوری
- مارچوبه کبابی شده :4 عدد
- استیک کبابی شده :180 گرم
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه سوشی استیک
ابتدا استیک را کبابی کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
برنج سوشی را با دستوری که قبلا آورده شده پخته و بگذارید کمی خنک شود، سپس با سس گورگنزولا مخلوط کنید.
مخلوط برنج را به شکل 12 استوانه یک شکل در آورده و روی هر کدام برشی از مارچوبه کبابی قرار داده و کمی فشار دهید تا به برنج بچسبد.
استوانه های برنجی را در یک سینی بچینید و برای 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
استیک کبابی را نازک برش زده و دور هر استوانه برنج را با یک برش استیک بپیچید و کمی نمک و فلفل بپاشید
سوشی های استیکی را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوشی استیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سوشی استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف