ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی رول های مرغ گرم و آماده شود.
در ادامه اسفناج را خرد کرده و با یک عدد تخم مرغ، پنیر پارمزان ، پودر گردو و پودر نان مخلوط کنید. حالا فیله های مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود.
وسط هر فیله کمی از مخلوط اسفناج را قرار داده و رول کنید، سپس با یک خلال دندان آن را محکم کنید تا مواد بیرون نریزد.
مرغ های شکم پر را درسینی فر بچینید و برای نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پخته و طلایی شود.
در این میان سس را به این روش درست کنید:
گوجه ها را رنده کنید تا به اندازه دو پیمانه شود. سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید.
یک قاشق روغن افزوده و اجازه دهید گوجه جوش خورده و سرخ شود.
در ادامه رب را بریزید و تفت دهید، سپس ادویه ها را افزوده و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود ، سپس فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید، هویج پخته را خرد کرده و اضافه نمایید.
بعد از اینکه سبزیجات کمی نرم شدند آن را به قابلمه گوجه افزوده و چند دقیقه بپزید تا جا بیفتد.
مرغ ها را از فر خارج کرده و داخل سس بگذارید و اجازه دهید برای 15 تا20 دقیقه بپزد تا طعم بگیرد.
مرغ های شکم پر را در ظرف مورد نظر بکشید و با سسی که داخل تابه مانده سرو نمایید.
