طرز تهیه “میگو شکم پر” ساده اما بسیار لذیذ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/5cd51a37-7cfb_.jpg

 مواد لازم برای میگو شکم پر 

  • میگوی بزرگ :25 تا 30 عدد 
  • کره:6 قاشق سوپ خوری
  • کرفس :شش عدد
  • پیاز بزرگ خرد شده:یک عدد
  • برگ بو :چند عدد
  • پیازچه خرد شده :1 عدد
  • جعفری تازه خرد شده :یک مشت
  • گوشت خرچنگ :500 گرم
  • نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه :به مقدار لازم
  • نان فرانسوی :سه چهارم
  • نان ادویه دار :یک فنجان خرده


55e91016-7dd2_.jpg

 طرز تهیه میگو شکم پر

برای درست کردن این غذا باید از میگوهای بزرگ استفاده نمایید.

ابتدا میگوها را پاک کرده و رگ و پوست آن ها را جدا کنید ، سپس از وسط برش زده و آن ها را باز کنید.

میگوها را شسته و بگذارید تا خشک شوند، در این فاصله مواد میانی میگوهای شکم پر را آماده نمایید.

ابتدا کرفس و پیاز را خرد کرده و در تابه ای تفت دهید ، سپس برگ بو ، پیازچه و جعفری را هم اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات سرخ شوند.

برگ بو را از داخل سبزیجات سرخ شده خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس با خرده نان ، گوشت خرچنگ ، نمک و فلفل مخلوط کرده و داخل میگوهای باز شده را با آن پر کنید.

ظرف مورد نظر را چرب کرده و میگوهای شکم پر را داخل آن بچینید و برای نیم ساعت با دمای 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید.

بعد از اینکه میگوهای شکم پر آماده شد آن را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.



6a5d2347-ba0e_.jpg

نکات تکمیلی در مورد میگو شکم پر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میگو شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟41