مواد لازم برای استیک فیله گوساله
- فیله گوساله:(به ازای هرنفر 200گرم)
- پودرپیاز
- رزماری
- پودر آویشن
- سرکه برنج یا سرکه سیب
- سیر
- روغن زیتون و سس مخصوص
طرز تهیه استیک فیله گوساله
ابتدا کاسه ای بردارید و پودر پیاز ، سرکه برنج یا سیب ، سیر ، روغن زیتون ، پودر رزماری و پودر آویشن را با هم مخلوط کرده گوشت را اضافه نمایید.
در کاسه را با لایه ای از سلفون بپوشانید و برای 8 ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از سپری شدن زمان ذکر شده ، گوشت را از داخل مواد خارج کرده و گریل کنید.
استیک را در ظرف مورد نظر بکشید و با سس مخصوص سرو نمایید.
نکته :
گوشت قرمز به زمان بیشتری برای مزه گرفتن از مواد ترکیبی نیاز دارد به همین دلیل باید استیک گوساله را بین 6 تا 8 ساعت در مخلوط پودرپیاز، پودررزماری، پودرآویشن، سرکه برنج یا سیب، سیر و روغن زیتون بخوابانیم.
نکات تکمیلی در مورد استیک فیله
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
استیک فیله را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!